Pedagógusok:    mókus

  • Nagyné Hajdú Mónika
  • Dávid Nikolett

Dajka:

  • Zöld Imréné Elvira

Hogy milyenek vagyunk? Eleven, vidám, nyüzsgő csoport. Mókus nevünkhöz híven szeretünk mozogni, tornázni. A csoportunkba érkező gyermekeket hangulatos, családias csoportszoba és kedves, mosolygós óvó nénik és dajka néni várja.

Célunk, hogy megértően, elfogadóan és szeretettel fordulva a csoportba érkező gyermekek felé, megkönnyítsük számukra az óvodai életbe való beilleszkedést, megszerettessük velük az óvodát, és a csoportból igazi közösséget varázsoljunk.

Legfőbb tevékenységünk a játék. Igyekszünk minél több ismeretet nyújtani játékos tevékenységek során. Az évszakhoz, aktuális projektekhez, zöld napok programjaihoz kapcsoljuk a feldolgozandó anyagot. Gyakran szervezünk élményszerző sétákat, szeretünk könyvtárba járni is. Szívesen veszünk részt pályázatokon, szeretjük megmérettetni magunkat, megmutatni, mire vagyunk képesek.

Kiemelten  figyelünk az egészséges táplálkozásra. Mindennap fogyasztunk gyümölcsöt, készítünk belőle finomságokat.

Csoportunkban már hagyománnyá vált, hogy a gyermekek születés- és névnapját megünnepeljük és saját készítésű ajándékkal kedveskedünk az ünnepeltnek.

Fontos számunkra a környezettudatos személet kialakítása, takarékoskodunk a vízzel, energiával, szelektáljuk a hulladékokat, gondoskodunk az akváriumunk állatairól, ápoljuk növényeinket.

A gyermekek szüleivel segítő, empatikus, jó kapcsolatot ápolunk, akik sok ötlettel, gyűjtőmunkával, eszközzel segítik munkánkat.

Mindezekkel tudjuk szebbé és jobbá tenni gyermekeink életét és szeretnénk, ha sok felejthetetlen élménnyel gazdagodva és felkészülten, kezdhetnénk el iskolai éveiket.